1 בספט׳ 2016

פוקה לארוחת עשר


 אם היו אומרים לכן, שהילדים שלכן יאכלו אורז, אצות, עגבניות, גזר ואדממה לארוחת עשר, הייתן מאמינות? אפילו אני, שילדי רגילים לאכול ירקות ומנשנשים אדממה בתור חטיף, וגם סושי לא זר להם, הייתי סקפטית. 

אבל כשראיתי את ההצעה של ניבה קרן אור גולדצווייג, מחברת הלהיט "בתוך הקופסה - ספר בנטו", להכין קופסת אוכל בכיכובה של  הדמות המצויירת "פוקה", לא יכולתי לעמוד בפיתוי. 

איך עושים את זה? קודם כל מסתכלים בסרטון, אחר מדפיסים את התמונה (על דף בגודל A4), ועובדים לפי ההוראות. הפעם הראשונה (אתמול באישון ליל)  לקחה כמעט חצי שעה (לא כולל בישול האורז, שנעשה אחר הצהרים). הפעם השניה (הערב) - הרבה פחות (וגם נשאר אורז...). המצע הוא אדממה חלוטה קלות במיקרו, לצידה פרחים מגזר ורוטב סויה בצנצנת (עם מכסה ורוד).

בסוף מצלמים ומשוויצים לכל האמהות האחרות בקבוצת הווצאפ של כיתה :)

(הילדה אכלה הכל, וגם נתנה קוקיה אחת לחברה שביקשה לטעום את ה"סושי")

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

כתבו לי משהו, שלא אשב פה בחושך לבד: